Lider du også af vinterdepression? Når dagene bliver kortere og mørkere er der mange af os, som har det lidt svært ved at komme ud af sengen. Det vil vi meget gerne lave om på! Derfor har vi samlet tre forskellige vidundermiddel for at trylle dig et smil på læberne.  

1) YOGA 

Det er altid godt at få kroppen bevæget lidt. Har du prøvet yoga før? Yoga forener styrke, smidighed såvel som balance. Du lærer hvordan du lytter til din vejrtrækning, og om du går for dybt i stillingerne eller om du har lidt mere energi for at intensivere stillingerne. I yoga handler det dog ikke om at være den bedste på måtten. Det drejer sig om at lytte til din krop, så du får det meste ud af det for dig selv – ikke nogen anden. At dyrke yoga giver dig mere energi og fokus, og du har muligheden at tage roen, styrken og smidigheden med dig fra måtten ind i din hverdag.   

2) MINDFULNESS 

Mindfulness er et koncept, som drejer sig om at være opmærksom. Ved at fokuserer på nuet, og accepterer dét der sker lige nu i stedet for at være bekymret over fremtiden eller fortiden, lærer man at være kærlig imod sig selv. En hjælpemiddel indenfor mindfulness er meditation. Ved at praktisere mindfulness finder tankerne ro, og kroppen kan slappe af.  

3) GURKEMEJE MÆLK 

Gurkemeje mælk, eller på engelsk ‘golden milk’ er en gylden gul drik, som styrker dit immunforsvar, afgifter din krop og lader dine tander stråleIngredienserne har mange gode egenskaber, og hjælper dig derfor ikke kun med din vinterdepressionDen består selvfølgelig af gurkemejer, men man kan også tilføje honning, ingefær og kanel såvel som lidt sort peber. Der findes mange afvekslende opskrifter på gurkemeje mælk online – så prøv noget nyt!