Det er vigtigt at forkæle sig selv – specielt i den her tid, hvor mange løber rundt og er stressede det meste af tiden. Selvforkælelse sørger nemlig for at man kommer helt ned på jorden igen og samler ny energi til en stresset tid, men det kan også bruges til at give sig selv et klap på skulderen og, ja, forkæle sig selv.

Her har vi samlet fire nemme måder du kan forkæle dig selv på i en travl hverdag.

Hjemmespa

I dag finder der mange forskellige redskaber og skønhedsbehandlinger, som man kan udføre derhjemme. Det kan for eksempel være et massageapparat, et fodbad med indbygget fodmassage eller utallige hår- eller ansigtsmasker, som lige kan give én et frisk pust og velfortjent afslapning hjemme i dagligstuen. Der findes også et hav af opskrifter på hjemmelavede fodbade, ansigtsmasker, fodmasker og lignende, som man kan gøre brug af, hvis man hellere vil gøre brug af naturlige produkter.

En lille shopping tur

I en travl hverdag er der ofte ikke tid til shopping. Det er måske en hurtig søgning på nettet efter lige det, man leder efter. En shopping tur kan dog gøre underværker for enhver person. Tag en formiddag eller eftermiddag ud af kalenderen og gå en tur op og ned ad gågaden eller tag en tur i det lokale indkøbscenter og køb lidt nyt til din garderobe. Shopping er ikke kun selvforkælelse, det hjælper også på humøret og det giver ny motivation til den kommende arbejdsuge, fordi man så har lidt nyt og spændende at tage på.

En tur til frisøren

En tur til frisøren er en nødvendighed engang imellem for at holde håret sundt. Men en tur til frisøren byder på meget mere en klipning af spidser. En frisør kan hjælpe med forandring – måske en ny farve, striber eller en helt ny frisure? En frisør kan rådgive sig i forhold til de nyeste trends og de bedste behandlinger, så du kommer ud derfra og føler dig som et helt nyt menneske. En ny farve eller en ny frisure er for mange kvinder en selvforkælelse, som man normalt ikke bruger tid på. Det er normalt bare en hurtig klipning og så tilbage til hverdagen. Derfor er en tur til frisøren måske lige, hvad man har brug for i en travl hverdag.

En rigtig spa

En spa derhjemme er lækkert. Det betyder at man kan slappe af når som helst. Men engang imellem er det ikke nok. Der vil man bare forkæles helt uden selv at skulle gøre noget. Det er her en rigtig spa kommer ind. Her kan man få de lækreste behandlinger, få en massage der sætter kroppen på plads eller komme i sauna og svede alle de negative dage ud af ens system. Det hjælper både på humøret og giver kroppen lov til at slappe komplet af – selvforkælelse på højeste niveau.