Sundhed

Vi er glade for motion og den sunde livsstil! Her kommer vi med tips og tricks til at leve det sunde liv (både fysisk og psykisk) med alt, hvad der hører til, eksempelvis motion, sund kost, kosttilskud og meget mere.

Tab dig ved at faste to dage om ugen

Der findes mange slankekure derude – mange flere end man kan samle i én enkel artikel. Nogle slankekure er dog mere effektive end andre og nogle er mere ekstreme end andre. Nogle slankekure kræver at man skærer alt bare en lille smule usundt ud af sin...

læs mere

Sådan spiser du maveproblemerne væk

I de senere år er der kommet fokus på at vores tarme ikke blot er én af mange systemer, vi har i vores krop. Tarmene har faktisk mere indflydelse på os end vi egentlig går og tror.

læs mere

Sundhedsfordele ved at drikke vin

Selvom alkohol ikke er det bedste for vores krop, så findes der faktisk nogle sundhedsfordele ved at drikke vin – og det er ikke kun rødvin, der har nogle sundhedsfordele.

læs mere

Sådan undgår du vinterdepressionen

Vi er ved at gå ind i vintersæsonen og den rammer nogle mennesker meget hårdt. Det er de korte dage, hvor det er mørkt, når vi tager afsted om morgenen og mørkt, når vi kommer hjem igen, der kan gøres os triste – det kaldes en vinterdepression.

læs mere