Nytårsaften vil man gerne gøre noget ud af sig selv. Det er her, man rigtig går amok med smykker, makeup, hår og et fantastisk outfit. Man vil jo gerne sparke året rigtigt i gang – og det gør man ved at ligne en million. Her har vi samlet lidt inspiration, så du rigtig kan gøre dig klar til nytårsaften.

Pailletter, bling og glimmer

Hvis du går en tur igennem det lokale shoppingcenter eller ned ad en hvilken som helst gågade, så er årets nytårstrend ikke til at undgå at se i alle dametøjsforretningerne. Der er pailletkjoler, bling nederdele og glimmer toppe så langt øjet rækker. De fås i alle farver og kan kombineres på et utal af måder. Jo mere, jo bedre. Kombinér pailletter med glimmer for et helt vildt look eller kombinér én enkelt tøjgenstand med pailletter, bling og glimmer med dine favoritjeans og nogle høje høle, så er du klar til nytår.

Krøller skal der til

Det er det voluminøse hår, der er moderne i dag. Og hvis du ikke er født med langt og tykt hår, så er det absolut ikke nemt at få håret til at se voluminøst ud. En nem måde er dog ved at krølle håret. Det er en styling, der tager tid, når man skal krøller hver enkelt lok for sig, men det er det hele værd. Slangekrøller sig enhver illusionen af et voluminøst hår. Det ser naturligvis bedst ud i begyndelse, når det lige er blevet krøllet, men efterfølgende får det en beach curl-vibe, som ikke er helt så tosset heller. Hvis man har glat hår, så er krøllejernet nok ikke det, man bruger mest til hverdag – det gør det til den perfekte styling til nytårsaften, hvor man gerne vil se helt fantastisk ud til at skyde det nye år ind.

Jo flere smykker, jo bedre

Til nytår er det okay at gå all-in på smykkerne. Øreringe, halskæder, armbånd og ringe, det er ligegyldigt. Find de smykker, der passer til dit outfit – og go nuts! Men husk at overlade lidt plads til den klassiske glimmer nytårshat, som du skal have på til nytårsfesten. Den er et must til nytår!