Skal du til julefrokost eller en anden julebegivenhed – og vil du gerne se pæn ud? Du behøver ikke gå helt amok med grimme julesweatre og nissehuer. Der findes mange andre måder at se en pæn ud til jul uden at gå total over gevind.

Der er nogle trends, der altid vil være på mode op til jul – og så er der igen andre ting, der ændrer sig hele tiden. Her har vi samlet en smule inspiration til dig, der mangler et outfit til julens begivenheder.

Rød, rød og atter rød

Rød er bare julens farve – sådan er det og sådan bliver det. Hvis du mangler en sikker vinder til julefrokosten eller andre julebegivenheder, så er rød det oplagte valg. Røde kjoler, røde skjorter, røde sweatre – det er sådan set lige meget, bare den er rød! Hvis du vil løbe med al opmærksomheden til en begivenhed, kan du vælge et outfit, der er rødt fra top til tå. Mangler du til gengæld et mere afdæmpet look, kan du med fordel kombinere en rød bluse med nogle sorte jeans eller en rød kjole med nogle sorte leggins. På den måde får den røde farve gennemslagskraften i dit outfit samtidig med at dit outfit ikke bliver for rødt igen.

Glimmer, glitter og sparkles – alt hvad der skinner

En trend, der for alvor har vist sig her op til juletiden, er glimmer! Glimmer bluser, glimmer kjoler, glimmer bukser – det er lige meget hvilken tøjgenstand, vi taler om, så skal den bare skinne. Hvis du virkelig vil imponere, er det her trenden, du skal følge i år. Giv den rigtig gas med en sort/sølv glimmer kjole eller et to-delt glimmer sæt med bukser eller nederdel og top og sæt det sammen med et par højhælede. Eller hvis du virkelig vil stjæle opmærksomheden, kan du kombinere glimmertrenden med den røde julefarve i en rød glimmerkjole! Du kan også inddrage glimmertrenden i et mere afdæmpet look ved at kombinere en glimmertop med et par sorte jeans.

Den lille sorte kjole

Det var Coco Chanel, der engang sagde, at alle kvinder skal have en lille sort kjole i deres garderobe. Og det var så sandt dengang, som det er i dag. Den lille sorte kjole går aldrig af mode og passer til enhver begivenhed – jul eller ej! Så hvis du mangler et nemt go-to outfit til begivenhederne i julemånederne, så er den lille sorte kjole perfekt. Den kan styles på så mange forskellige måder. Hvis du kombinerer den med et par højhælede og en masse smykker kan du ”dress it up”, hvorimod hvis du kombinerer den med et par ballerinaer og minimalistiske smykker kan du ”dress it down”. En læderjakke kan give dig et mere råd look, hvorimod en blazer et mere professionelt look. Den lille sorte kjole er grundstenen for ethvert outfit – uanset hvor du skal hen og hvem du skal se!