Mangler du inspiration til efterårets outfit? Har du stadig sommertøjet forrest i skabet? Eller har du måske brug for en hel ny efterårsgarderobe? Her har vi samlet de største trends i øjeblikket – og det gode ved dem er, at du kan mikse og matche dem på kryds og tværs. Disse items er med andre ord fundamentet for en ny og frisk efterårsgarderobe og sørger for at du ser godt ud i enhver sammenhæng og til enhver begivenhed – om det så er til en almindelig arbejdsdag på kontoret eller en hyggelig aften i byen med veninderne.

Fuzzy striktrøjer

Når det er koldt udenfor, så er det tid til striktrøjer. I år er det dog ikke kun de almindelige striktrøjer, der hitter. I år skal de være fuzzy – jo mere, jo bedre! Når jeg siger fuzzy mener jeg, at de skal være bløde og langhårede. Mohair er in i år! Det gode ved striktrøjer er de mange måder, de kan styles på. Hvis du ønsker et mere professionelt outfit, kan du bruge striktrøjen ovenpå en pæn skjorte eller måske endda med en skjortekrave, som der findes så mange søde af i butikkerne lige nu. De findes i en standardversion, der ligner en almindelig skjorte, men de findes også med blonder eller flæser, hvis du gerne vil pifte dit outfit lidt op. Sammen med et par sorte habitbukser og nogle stiletter har du det perfekte outfit til møder med kunder. Hvis du til gengæld ønsker et mere afslappet look, kan du sætte striktrøjen sammen med et par vide bukser og nogle sneakers.

Leopardprint

Leopardprint er for alvor blevet moderne igen. Det findes i alle afskygninger og i alle former. Du kan få leopardtoppe, leopardbluser, leopardkjoler, leopardkimonoer og leopardnederdele – ja, alt hvad du kan tænke dig til, kan du sikkert få med leopardmønster. Så hvis leopardmønsteret er lige dig, så kan du helt sikkert finde en bluse, kjole eller lignende, der passer ind i din garderobe. Leopardmønstret kan også styles med de fleste basic genstande, man altid har i sin garderobe. Du kan for eksempel sætte en leopardbluse sammen med et par vide bukser for et afslappet outfit eller sammen med et par stramme sorte jeans og et par ankelstøvler for et nemt og hurtigt gå-i-byen outfit.

Vide bukser

80’erne er tilbage – på godt og ondt. De vide bukser findes i denne tid overalt i alle former og farver – så hvis du vil hoppe på trenden, kan du bare besøge en hvilken som helst tøjbutik. Disse herligheder er ikke kun behagelige at have på (jeg snakker joggingbukser-dejlige), de er også moderigtige. Style dem med en fuzzy strik for et mere casual look eller en tætsiddende rullekrave for et mere retro look.

Lange nederdele/kjoler

Du kan nærmest ikke gå igennem en tøjbutik eller scrolle dig igennem en modewebshop uden at støde på de halvlange og lange nederdele og kjoler. Sommeren er for længst forbi, men ikke i modeverdenen. De lange nederdele og kjoler er overalt – og de er kommet for at blive. De findes lige nu i alle tænkelige farver og mønstre og styles sammen med et par stramme jeans og enten et par sneakers til at afslappet outfit eller et par stiletter eller ankelstøvler til et mere professionelt look. Så hold lidt fast i sommeren endnu med en lang nederdel eller kjole!

Støvletter

Nu hvor kulden igen er over os, er det blevet tid til at finde støvlerne frem fra skabet igen. Og der findes jo mange forskellige slags støvler. Der er de helt lange op til knæet, de helt korte og dem midt imellem. I år er det moderne med de korte såkaldte støvletter eller ankelstøvler. De skal være korte, simple og i ægte læder – det vil sige, ingen nitter, lynlås eller lignende. Det er de helt simple ankelstøvler, der er moderne nu – og det er jo godt, for de kan jo styles med ethvert outfit! Brug dem sammen med dine yndlingsjeans, et par vide bukser eller en lang nederdel.