Mode

Det her er stedet, hvor du bliver opdateret på den nyeste mode, de seneste trends og de mest omtalte tendenser. Vi elsker mode - og vi elsker at hjælpe dig med at finde rundt i junglen af trends, der findes derude. Vi giver dig også tips og tricks til alt, hvad der har med mode at gøre, så du altid er med på moden!

Sådan finder du din kropsform

Kropsformen har meget at sige for, hvilket tøj, der passer godt til os. Det er blandt andet vores kropsform, der gør, at noget tøj bare ikke ser godt ud på os, imens andet sidder helt perfekt og giver os en god figur.

læs mere

Garderobens must-haves til foråret 2019

Moden skifter hele tiden, og det kan være meget svært at følge med. Her har vi samlet de største trends til foråret, så du kan få opdateret din garderobe inden det varmere vejr rammer os.

læs mere

Hold dig varm i vinterkulden

Her har vi samlet nogle tips til hvordan du kan holde varmen både på arbejde og i fritiden samtidig med at du ser pæn og moderigtig ud.

læs mere

Inspiration til julens outfit

Skal du til julefrokost eller en anden julebegivenhed – og vil du gerne se pæn ud? Du behøver ikke gå helt amok med grimme julesweatre og nissehuer. Der findes mange andre måder at se en pæn ud til jul uden at gå total over gevind.

læs mere

Efterårets trends

Mangler du inspiration til efterårets outfit? Har du stadig sommertøjet forrest i skabet? Eller har du måske brug for en hel ny efterårsgarderobe? Her har vi samlet de største trends i øjeblikket – og det gode ved dem er, at du kan mikse og matche dem på kryds og tværs.

læs mere