Mad

Vi elsker mad - hvem gør ikke det? Vi elsker også at prøve nye fødevarer eller bruge de sædvanlige fødevarer på nye måder. Her holder vi dig opdateret på hvad alt, hvad der rører sig inden for madens verden: populære fødevarer, lækre retter, sunde retter, hurtige og nemme opskrifter og meget mere. 

Sådan spiser du maveproblemerne væk

I de senere år er der kommet fokus på at vores tarme ikke blot er én af mange systemer, vi har i vores krop. Tarmene har faktisk mere indflydelse på os end vi egentlig går og tror.

læs mere

Sundhedsfordele ved at drikke vin

Selvom alkohol ikke er det bedste for vores krop, så findes der faktisk nogle sundhedsfordele ved at drikke vin – og det er ikke kun rødvin, der har nogle sundhedsfordele.

læs mere

Det skal du vide om vin

Vin er én af de ting, som mange snakker om, men som få rigtig ved noget om. Her har vi samlet nogle ting, som du skal vide om vin for at du kan klare dig i vinens verden.

læs mere

Superfood − hvad er det egentlig?

I dag er superfood en hyppigt brugt betegnelse. Vi hører hele tiden, at vi skal spise sundt og indtagelse disse såkaldte superfoods er altså én måde at spise sundt på, men hvad er superfoods egentlig – og endnu vigtigere, hvorfor skal vi spise dem?...

læs mere