Alle mennesker er født i ét af de 12 stjernetegn, og disse stjernetegn kan siges at være 12 forskellige typer eller profiler. Hvert stjernetegn har sin egen natur og personlighed. Stjernetegn kaldes også soltegn, fordi det faktisk er solens tilsyneladende gang rundt om jorden, der bestemmer vores stjernetegn. Denne cirkel bliver nemlig delt op i 12 stjernetegn, 30 grader til hvert tegn. Her får du et lille overblik over de 12 stjernetegn.

Vædderen (21. marts til 19. april)

Vædderen er den selvudnævnt leder, der går forrest og er god til at sætte tingene i gang – dog knap så god til at afslutte dem. Han er dybt begavet, arbejder hårdt og har et blindt gåpåmod. Han har også en magnetisk og dragende personlighed, men er ikke bleg for at sige sandheden – og han er stærk, men også sårbar og har et stort behov for at blive elsket. Vædderen kan dog også være hysterisk og få raserianfald.

Tyren (20. april til 20. maj)

Tyren er en rolig, stabil og tålmodig person – både på job og derhjemme. Tyren hader drama og er utryg overfor mennesker, han ikke ved, hvor han har. Han har det bedst derhjemme, og søger generelt sikkerhed og bestandighed. Tyren er venlig, samarbejdsvillig, loyal og vedholden – men tyren kan også være stædig.

Tvillingen (21. maj til 20. juni)

Tvillingen er livlig og energisk og spreder glæde med sit gode humør – han har et meget positivt syn på verden. Tvillingen elsker også at snakke og er en stor kommunikator. Han er også meget nysgerrig og rastløs og altid i bevægelse. Han har også et kæmpe behov for selvudfoldelse og elsker at underholde andre mennesker. Tvillingen er dog også meget overfladisk og er ikke så interesseret i fordybelse.

Krebsen (21. juni til 22. juli)

Krebsen har et stort behov for at holde fast i det trygge. Han er også meget intuitiv og følsom og er god til at støtte op om venner og familie, når de har problemer. Krebsen er meget loyal og et nostalgisk menneske. Krebsen kan dog også være besiddende og vil helst ikke have at nogen forsvinder fra sit liv – og krebsen har også brug for konstant anerkendelse og bekræftelse.

Løven (23. juli til 22. august)

Løven er charmerende og har selvtillid – en vindende personlighed. Løven er også meget generøs, sjov og har en stor omgangskreds. Han er også en ledertype og vil gerne beundres. Han er desuden eventyrlysten. Løven hader derfor kedsommeligheder og det almindelige – og han vil helst gå foran altid. Han kan også godt lide at fortælle andre, hvordan de skal leve deres liv og forventer taknemmelighed og tilbedelse, når han har hjulet til.

 

Jomfruen (23. august til 22. september)

Jomfruen mener at han altid har ret. Han er dybt begavet og meget stædig. Han er perfektionistisk, hårdtarbejdende og har en udbredt ordenssans. Han er også vellidt af alle på grund af stor følsomhed og empati. Jomfruen har dog også svært ved at tage en beslutning, fordi han fokuserer meget på kendsgerninger – og han misser ofte det store perspektiv, fordi han fokuserer for meget på detaljen.

Vægten (23. september til 22. oktober)

Vægten kæmper for dem, der bliver udsat for uretfærdigheder og er en rigtig god ven, der bakker op i alting. Vægten har en varm personlighed og er generelt omsorgsfuld. Han er også meget udadvendt, charmerende, aktiv og social – og han har en evne til at få andre til at føle sig vigtig og interessant. Vægten har dog en hang til at være narcissist, der ønsker at være i centrum altid – og vægten dømmer ofte andre på deres ydre.

Skorpionen (23. oktober til 21. november)

Skorpionen er en stærk leder og er meget stædig, vedholdende og urokkelig. Skorpionen er også et fantasifuldt, lidenskabeligt og følelsesladet menneske. Han har en veludviklet sjette sans og har en dybtgående forståelse for det menneskelige sind. Skorpionen er dog også kendt for at have en skjult agenda, være manipulerende og kontrollerende på en dominerende måde.

Skytten (22. november til 21. december)

Skytten er en meget ærlig person – nogle gange for ærlig. Skytten er meget udiplomatisk, men har også et rigtig godt humør og bliver generelt hurtigt tilgivet. Han er også meget energisk, ambitiøs og frihedselskende. Skytten har dog også en tendens til at være yderst gavmild, endda ødsel – og kan ved at se fremad hele tiden ofte glemme aftaler eller løfter.

Stenbukken (22. december til 19. januar)

Stenbukken står altid klar til at hjælpe andre. Han er også dybt organiseret og god til at skabe overblik. Han har også altid et godt humør, men kan også være overbekymret. Stenbukken er også ambitiøs, har et stort behov for succes, penge og status – han har dog også en tendens til ikke at have tillid til at andre kan holde styr på deres ansvarsområder og stoler derfor ikke på andre til at tage sig af detaljerne.

Vandmanden (20. januar til 18. februar)

Vandmanden er meget positivt indstillet, og han er dybt idealistisk og formår at få andre til at tænke som han selv. Han kæmper for det han elsker, og han er mere privat end han er social. Han er også visionær, original og anderledes. Vandmandens største svaghed er at han har en tendens til at gøre sig selv vigtigere end han er og prøver at være ekspert på alle områder. Han er også meget opsat på ikke at ligne andre – og han har også en hang til at lukke andre ude følelsesmæssigt. 

Fisken (19. februar til 20. marts

Fisken er indbegrebet af stil og klasse – han elsker kunst og kultur, og han beundrer alt, hvad der er smukt. Fisken er også følsom og bliver nemt stødt og såret. Han kan også godt lide at være alene, og nyder at fordybe sig i bøger eller sin kunst. Fisken er desuden god til at tilpasse sig, og bliver meget påvirket af sine omgivelser og nærer dyb sympati for alle. Fisken er dog også upraktisk og har også en tendens til at vælge de forkerte mennesker at omgås – fisken har også en tendens til at flygte fra alt, han ikke ønsker at beskæftige sig med.