I år er der flere og flere, der vælger at tage til udlandet, på trods af, at vi faktisk ikke et helt ude af pandemien endnu. Selvom det kan være rart at komme lidt væk hjemmefra, mærke solen og få nogle fede oplevelser, betyder det dog ikke, at Danmark er udelukket. Der er faktisk meget, du kan opleve i Danmark. Vi har her samlet nogle af de bedste oplevelser, som Danmark har at byde på, så du kan få lidt inspiration til, hvordan du skal tilbringe din sommerferie i Danmark.

CopenHot

Er du til spa og afslapning, så er CopenHot et godt valg. Det er nemlig en spaoplevelse helt ud over det sædvanlige – en oplevelse, du helt sikkert aldrig har prøvet før. Du sejler her rundt i Københavns havn i en spabåd eller slapper af i en opvarmet tøndespa med havudsigt. Det er en oplevelse for alle – men helt sikkert dig, der har brug for at slappe helt af efter en hård og stressende arbejdsuge. Det er wellness under åben himmel – og det vil du helt sikkert ikke fortryde, uanset om der er godt vejr eller det står ned i stænger.

Bridgewalking

Bridgewalking er en helt unik oplevelse, som kun kan opleves ganske få steder i verden – og én af de steder er lige her i Danmark, nærmere bestemt på den gamle Lillebæltsbro. Her kan du opleve højden, suget i maven og den fantastiske udsigt i hele 60 meters højde – og du kan også mærke den svage rysten i broen, når toget kører over den og vinden i håret. Der er ingen oplevelser, der kan sammenlignes med bridgewalking, så hvis du ikke er bange for højder, er det uden tvivl en oplevelse for livet.

Skovtårnet i Camp Adventure

En nyere oplevelse er Skovtårnet i Camp Adventure – et 45 meter højt skovtårn på Sjælland. Platformen befinder sig hele 135 meter over havets overflade. Det giver en helt unik og fantastisk udsigt ud over Sydsjælland. Du kan faktisk se hele 25 km ud over landskabet rundt om tårnet, og når vejret er godt og klart, kan du endda se hele vejen til Øresundsbroen og dele af den københavnske skyline. Det er naturen, når det er bedst – og så kan du også prøve alle de andre oplevelser, som Camp Adventure har at byde på. Det er den perfekte oplevelse for dig, der gerne vil have en lidt mere aktiv ferie.

CopenHill

CopenHill er den perfekte oplevelse for dig, der er til bjergsportsaktiviteter. Her kan du f.eks. stå på ski og snowboarde ned af Københavns første skibakke, prøve den nye hikingrute hele vejen langs CopenHills tag samt prøve verdens højeste klatrevæg med sine 85 meter. Det er en helt fantastisk oplevelse for dig, der gerne vil have en mere aktiv ferie og prøve lidt forskellige bjergsportsaktiviteter af uden at skulle langt væk.

Dette er kun et udpluk af de fantastiske oplevelser, som du kan finde i Danmark. Du behøver dog ikke vælge kun én. Med turistbusser kan du nemt komme rundt i landet og prøve de mange forskellige oplevelser uden at skulle stresse med offentlig transport, parkering og meget andet. Du kan bare læne dig tilbage og slappe helt af – indtil du når dine destinationer.