Det er svært at finde firmajulegaver, der passer til alle – specielt når virksomheden består af mange forskellige medarbejdere fra kontor til produktion. Men hvad gør man i den situation, hvor man gerne vil glæde medarbejderne med en julegave, men ikke ved, hvad man skal give dem allesammen?

Den kedelige gavekurv

Den klassiske løsning på det problem er desværre at give en kedelig gavekurv med slik og vin til alle. Det er måske også den nemmeste løsning, hvis man tænker over det. Men det er ikke ligefrem en løsning, som de fleste medarbejdere glæder sig til. Eller glæder sig specielt meget over. Selvfølgelig bliver man ikke ked af en julegave fra firmaet. Men der findes faktisk en nemmere løsning, som samtidig giver gladere medarbejdere. En løsning, som virkelig viser medarbejderne, at firmaet sætter pris på årets indsats. Men hvad er den løsning så, spørger du? Firmagave.shop.dk er løsningen.

Giv medarbejderne det, de ønsker sig

En julegave er en julegave, uanset hvad man får – og selvfølgelig bliver man glad, bare man får en gave. Men du kender det helt sikkert fra dig selv. Du bliver da helt sikkert gladere for noget, du rent faktisk har ønsket dig, fremfor hvis du får en gave, som du måske ikke har brug for. Det er her firmagave-shop.dk kommer ind i billedet. Her kan virksomheden nemlig vælge en prisklasse, og så kan medarbejderne vælge deres helt egen gave inden for denne prisklasse. De kan vælge imellem et kæmpe udvalg af produkter, og de kan helt sikkert finde noget, de kan bruge. Og de kan måske endda finde noget, som rent faktisk også befinder sig på deres ønskeseddel. På den måde føler hver medarbejder sig værdsat, får noget, de ønsker sig, og cheferne kommer lige så nemt igennem julegaveræset, som hvis medarbejderne fik en gavekurv. Læs om firmajulegaver 2019, og få ideer til de helt rigtige julegaver til dine medarbejdere og kolleger allerede i dag.