Når vi lever i et land, hvor der i gennemsnit sker 3 indbrud i timen, så vil vi gerne føle os sikre. I hvert fald i vores eget hjem. Heldigvis findes der mange muligheder for at skabe et hjem, hvor man kan føle sig sikker dag og nat – også når man ikke er hjemme. Her har vi samlet bare et par forslag, som kan få dig til at føle dig sikker i dit eget hjem.

Alarmsystemer

Et lille klistermærke, der reklamerer for at du har et alarmsystem, er nok til at tyven vælger at bryde ind hos naboen i stedet for. Tyvene ved nemlig godt at det ikke ender godt for dem at bryde ind i et hus, der er sikret med tyverialarm. Der er dog mange andre fordele ved alarmsystem også. Du kan ved nogle alarmsystemer hele tiden holde øje med, hvilke vinduer og døre, der står åbne eller ikke er låst – og du kan med overvågningskameraer også altid sikre, at de mennesker, der færdes i dit hjem ikke lige snupper en vase her og der.

Garageporte

Der sker en del hærværk i Danmark hver dag, og der sker også mange biltyverier. Der findes dog en nem måde at sikre at familiebilen ikke ender i de forkerte hænder, når den holder parkeret derhjemme: garageporte. Hvis du investerer i en garageport, så din bil holder indendørs hver dag, så skal du ikke være bange for at din bil bliver snuppet midt om natten. Den står fint og sikkert inde i en aflåst garage, som kun du og din familie har adgang til. Det er desuden også en fordel for dig at bilen ikke står udenfor. Den holder en meget bedre stand, hvis du har den indenfor om natten. Så får den heller ingen ridser eller andre skader af blandt andet vildfarede blade – og du skal heller ikke bøvle med at skovle bilen fri for sne om vinteren.

Hegn og låger

Hegn og låger er en af de genstande, der kan holde tyven helt væk fra dit hjem – simpelthen fordi tyven ikke kan komme ind i det. Du sikrer på den måde ikke kun din bil, men også dit hus for ubudne gæster. Du bestemmer helt selv, hvem der må færdes på din grund og hvornår de har tilladelse til det, og med en lille fjernbetjening kommer du selv let og elegant ind igennem lågen og kan føle dig sikker – både i forhold til din familie, din bil og dit hjem. Læs mere om sikkerhedsforanstaltninger til din bolig her.