I 2020 tilbragte vi rigtig meget af vores tid indenfor i boligenEr du så spændt på hvordan din bolig kan blive endnu mere lækker og dejlig i det næste år? Læs her for at finde ud af de nyeste boligtrends for 2021.  

Farver trækker opmærksomheden til sig  

I 2021 byder vi velkommen til en ny trendfarve i vores boliger. I 2020 var det den blå farve. Men i 2021 drejer sig det om en anden farve, nemlig rød! Farveaccenter i rød spiller en stor rolle næste år. Den røde farve forbindes med positive følelser som fx kærlighed, lyst og bevægelse. Der findes dog også mere negative associationer med farven som fx vrede, ild og fare. Derfor er det vigtigt at lade være med at overdrive, men derimod bruge farven til tilbehør i boligen. 

Interiør design med fokus på bæredygtighed 

I næste år vender vi vores blik mod bæredygtigheden. Det er et rigtig vigtigt emne, som har noget at gøre med os alle. Derfor sætter vi i 2021 især pris på bæredygtige møbler og accessoires. Bæredygtige boligtrends går hånd i hånd med udviklingen af nye materialer og genbrugen af dét vi allerede har. Her bliver interiør design især inspireret af innovative idéer indenfor modebranchen. Genbrugen af de gamle klassikere bliver moderne igen.  

En videre aspekt som påvirker denne trend er, at man prøver at bruge materialer som udelukkende findes i naturenDenne boligtrend viser vejen til at hente naturen ind i vores biliger.  På den måde bliver vores forbindelse med naturen styrket såvel som vi skåner miljøet ved brugen af naturlige materialer.  

Gørdetselv påvirker vores indretning  

I 2020 har vi haft masser af tid til at finde på nogle nye fritidsaktiviteter. DIY-projekter er en virkelig god mulighed for at skabe noget smukt og lækkert til din lejlighed. 2021 bliver et år fyldt med hjemmelavede møbler og dekorationer. Har du prøvet hækling, strikning, batik eller lavet din egen keramik? I næste år får du muligheden til at fremvise alle dine projekter i din bolig!